(Android) Farm City: Farming \u0026 City Building a csalások növelik az erőforrásokat
Feb 18, 2022 1:21:11 GMT
Post by harronasiba on Feb 18, 2022 1:21:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ a csalások növelik az erőforrásokat ▞▞▞
▞▞▞ Farm City: Farming \u0026 City Building 2022 version ▞▞▞
Majdnem azonos a Township-el. Élvezem a város felépítését, és ha figyelmen kívül hagyod a készpénzfelvétel szempontját, akkor is rendben van. Nyilván nem sokan játszanak. A barátok megszerzésének próbálkozása több mint 5 órát vesz igénybe, amíg megújítja a 7 fős listát, akik úgy tűnik, hogy elérték a "maximális meghívást", és folyamatosan megjelennek a megújult listán. Nagyon bosszantó, és nem segít ellazulni.
Utálom a frissítést! Offline nem tudom megnyitni, csak folyamatosan töltődik. Szerintem törlöm akkor is, ha szeretem ezt a játékot.
Nagyon szeretem ezt a játékot, mert 5-6 órát kell várnunk, amíg megnő a gumi...
Ne pazarolja a drága idejét ezzel a játékkal! Nagyon nehéz beszerezni az építő- és bővítőanyagokat, gyakorlatilag minden épület függőben van, és nem tudsz továbblépni a játékkal! Unalmas játék! P2W!!!
Jó kis játék
Ezt a játékot városnak kellene nevezni! Mert gazdálkodni csak egy kis földterületen lehet! Még ha bővíti is a földjét, akkor sem gazdálkodhat rajta, hacsak nem vásárol otthont, és legtöbbször csak egy-két négyzet hozzáadását teszi lehetővé. Miután talán 20 mezőt gazdálkodhat, ki van zárva a földművelésből. Annak ellenére, hogy szintet lép és halad előre, nem tud több termőföldet hozzáadni! 30 órás várakozás után azt mondják, hogy az üzlet még nem teljes, vásároljon magas áron készpénzt.
Csak fizettem a malacperselyért, és nem kaptam semmit. A játék törlése előtt áll. Dühös.
Youtube videojátékok és a másik sokkos állapotban van, és áhítatban van, ezt mondom, nem akarom, hogy hamarosan láthassalak, és próbálj sokkos állapotba kerülni és áhítat, ezt mondom, nem akarom anyuval kapcsolatban azt mondta, hogy túl sok sokkos állapotban volt ahhoz, hogy egy új tornyot lásson, és egyetlen fiam van az életemben, de ez meg fog fordulni. új generáció, a másik ott volt, hogy segítsen a vásárlásban. muszáj ezt túl sokszor megtennem t
Letöltöttem ezt az alkalmazást, és nagyon szórakoztató volt a letöltés után, de néhány nap múlva kinyitom, de lefagyott, várok és még mindig semmi, mintha lemaradt volna, vagy valami ilyesmi, ezért úgy döntöttem, hogy törlöm és újra letöltöm, működik de pár nap múlva megint lefagy, mint legutóbb, szóval kérlek meg tudod oldani a problémámat tudom, hogy 2 csillagot adok rá a probléma miatt, ezért kérlek javítsd ki, mert nagyon szeretnék 5 csillagot adni
Megpróbálok egy tárgyat ajándékba kapni, hogy befejezzem a teherhajómat. Köszönet utasításakor lefagy a játék.... Remélem javítható, egyébként tetszik a játék.
Olyan, mintha bug játékkal játszana. A föld nem tágul, de az érmék levonást kapnak.
😆👍❤️❤️GG nagyon jó GG❤️❤️👍😆
Megcsinálom a szárazföldi bővítést, az érméimet beállítom az időzítőt, majd amikor legközelebb játszom, a bővítés visszaáll. Elfogy a föld!
Élveztem ezt a játékot, de nem tudom túllépni a 30-as szintet, ezért ez a játék időpocsékolás volt, nem tudtam többet építeni és befejezni a várost, mivel nincs hely, azt tanácsolom, ne kezdje el ezt a játékot
Nem tudom összekapcsolni más játékosokkal, miért? A Township sokkal jobban teljesít. Abba kéne hagynom és várost játszani?
Utolsó frissítès után kidobott állandóan,65.szinten jártam,törölve!!!😡😡😡😡
Farm City: Farming & City Building Vabaajamängud fzp
A játék népek kérem a játék nem bővül, de a játék nem rossz játék, ami egy jó játék nem bővül??
Van egy bug a játékban a kikötő nem működik... Felraktam a tárgyakat a hajóra, de nem mozdul ki a kikötőből, mintha elakadt volna...🤬😡😡😡...
Miért olyan nehéz bővíteni a szint emelkedésével? A játék kezd unalmassá válni, mert a szint emelkedésével sok követelményed van.
100-ra tölt be, de nem megy a farmra, mi történik?
Boaring játék próbálja másolni településen. De nem település
Ez fantasztikus volt, van és lesz.....De a gazdálkodásban és bármi vagy bármilyen cikk elkészítésében kérjük, csökkentse az időt, mielőtt tökéletes lett volna💯👍👏, de most megnőtt az idő, ezért kérjük, tegye meg ezt a változtatást. Pihenés minden tökéletes💯 szuper.
Még azt sem tudja betölteni, hogy játszhassak.
Farm City: Farming & City Building Jocuri obișnuite xar
Szeretem ezt a játékot. Megtanulhatunk vezetést, türelmet és így tovább
Eddig nagyon tetszik ez a játék. De csak az esetek 40%-ában tudom betölteni. 100%-os terhelésnél ül és nem mozdul. Még néhányszor újra kellett indítanom a táblagépet, hogy betöltsék, és ez is csak az esetek 40%-ában működött. Vannak olyan hibák, amelyeket javítani kell? Még az is előfordult, hogy egy-két napig elment, és még mindig nem tölt be! Nagyon bosszantó! Ha ez így folytatódik, eltávolíthatom, és nagyon utálnám ezt csinálni, mert élvezem ezt a játékot. Ott az előkelő helyen áll Township mellett.
Csak pár hete játszom, és imádom a játékot, csak az ismerősök hozzáadása a probléma. Nem adok hozzá barátokat a facebookon, kérlek javíts, hogy felvehessünk barátokat. Más játékok is, így ennek képesnek kell lennie.
Először is szeretem, de sok időbe telik valami olyasmihez, mint a tojás, a tej, a kenyér és még sok más. De kevés jó is
Játék közben nagyon jól működik, de egy probléma, hogy 2-szer letöltöm a játékot, és valamivel később ugyanazzal a problémával szembesülök, nem tudom megnyitni a farm várost
Nem adható hozzá, hogy barátok szomszédok. A törléstől és az újratelepítéstől kezdve mindent megtett, frissítve, de még mindig semmi. Az építőanyagok sok tárhelyet foglalnak el, mert sok a közösségi ingatlanok felépítése, így nehezebb beszerezni mindent, ami a rendelések teljesítéséhez szükséges.
Túl sok időt vesz igénybe a betöltés
Farm City: Farming & City Building 休閒 kgg
Nem tölt be Noob
Kezdetben jó volt, elértem a 14. szintet, véletlenül eltávolítottam ezt az alkalmazást, de össze volt kapcsolva a Facebook fiókommal. Újra telepítem ezt a játékot, de ezúttal a 9. szint volt. Elvesztettem minden fejlődésemet. Kérjük, javítsa ki. Kösz!
Nem szoktam ilyet csinálni. De eleinte ez a játék nagyon szórakoztató volt számomra. Ma elértem a 47-es szintet, de rögtön utána az egész terület, amit kibővítettem, tele volt fákkal, mint ahogy elölről kezdtem.. fák borítják az összes gyáramat, házamat, mindent... annyira ingerült vagyok, mert órákat töltöttem ezen a játékon, és ez valóban stresszoldó volt... hogyan is kéne így játszani.. nagyon reméltem, hogy elérem az 50-es szintet, és még jobban díszítem a városomat.
Nem tetszik be tölt és utána vissza dob a play áruházba!!!
Jó játék
Kezdtem imádni a játékot, és alig vártam, hogy előrelépjek, és többet építhessek a földemre, de az elmúlt pár napban elvesztette az izgalmát a lassú fordulat miatt, hogy ilyen ütemben pénzt keressek, ha folytatódik, keresek egy új játék Nagyon utálom a gondolatot, hogy elhagyjam a játékot, mert ez egy olyan izgalmas játék volt, de nem vesztegetem az időmet, mivel ez most egy nagyon lassan mozgó játék, KÉRJÜK, MEGJAVÍTSA
Szeretem a játékot, de miért nem tudnak csapattársaim segíteni. Mi folyik itt, mert folyamatosan felkerül a társkereső listára.
Két csillagot adok rá, mert a játék jó és érdekes, de van egy olyan problémám, hogy sok időbe telik bármit elkészíteni, szóval tudtok változtatni a dolgon.
Szórakoztató játék néha. Bárcsak ne tartana olyan sokáig a termés, vagy ne kelljen annyi dolgot vásárolni az épületek befejezéséhez.
Hiba történt a játékomban, 2021. február 21-én minden termékgyártó 10 órát vett igénybe minden termékért. 1-10 szintet szupergyorsan törölhetsz. 10-15 u cucc vásárlás nélkül is kitisztítható. A 15. szinttől a nehézségi szint növekszik, és az idő nagy részében, hogy felgyorsuljon, vagy vásárolnia kell, vagy túl sokat kell várnia. Megpróbáltam a 30. szintig játszani anélkül, hogy bármit is vettem volna, de a továbbiakban nehéznek tűnik. Összességében szép, addiktív, időigényes.
Több csillagot adnék, ha csatlakozhatnék a Facebookhoz, hogy megmentsem a játékban elért haladásomat és barátokat szerezzek. De mindent és mindent szeretek a játék, pihentető. Szóval kérlek segíts, hogy több csillagot adjak
Crime Secrets: Crimson Lily ผจญภัย wak
A játék szép, de nem tudok csatlakozni a facebook ismerőseimmel. Már eltávolítottam és újratelepítettem a játékot, de a probléma továbbra is ugyanaz. tudna segíteni?
A közösségépítéshez szükséges betont soha nem hozza a hajó. Egy hónapot vártam, hogy megkapjam a megfelelő mennyiségű betont. Az idő és az erőfeszítés ellenére időnként a hirdetésekre is vesztegetem az időt, abban a reményben, hogy gyakrabban hozom a hajókat. A konkrétum azonban sosem jön. mi értelme az egésznek!!!!
Nagyon jó ❤️
nagyon jó játék
Szép játék, de kénytelen volt frissíteni, egyébként nincs nyitva
Ez a játék stresszel engem! Annyira dühös vagyok! Eltűntek az ingyenes videók, amelyek segítenek kihagyni a 30 perc várakozási időt! Hirtelen eltűnt a lehetőség, hogy 30 percet kihagyjunk egy hirdetést!!!!! A várakozási idő mindenre nagyon hosszú, ezért ezek a videók nagyon segítenek, de most eltűntek. Ez a játék tényleg időpocsékolás! Csalódás ez nekünk, játékosoknak. A játékfejlesztők nagy kudarcot vallottak! Túl sok a hiba a játékban!!!
Ez egy igazán szórakoztató játék. Azonban kétszer 4,99-et fizettem a készpénzért. 260-at kellett volna kapnom készpénzben, de csak 130-at kaptam. Ha valaki tudna javítani. Ha megkapom a többi 130 dollárt, 5 csillagot adok.
Farm City: Farming & City Building নৈমিত্তিক qnyl
Szeretem ezt a játékot. Hála a Zego Studio fejlesztéseinek. Csak egy javaslat, ha úgy gondolja, frissítse a háttérzenét.
Ez egy átverés. Amikor eladja termékeit, például takarmányt, a játék érméket fizet. Amikor meg kell vásárolnia a takarmányt, dollárt kell fizetnie. Ha a játékban érméket fizetnek, akkor az érméket fel kell töltenie. A tényleges készpénz csak a gyorsításra szolgálhat.